Обадете ни се на:
тел: 064 / 823 788
 
 
 

НИКУЛДЕН в ДГ "СЛЪНЦЕ"

Децата от четвърта група "Многознайко" проведоха тържество, посветено на един от най- почитаните християнски светци- Свети Никола.

Тържеството на бъдещите първокласници и техните учители Ана Христова, Виргиния Борисова и Мария Димитрова- учител по музика, е част от вътрешноинституционален проект на детската градина "България пази- в сърцето я носи", който цели съхраняване богатството на българските традиции и обичаи и запазване несломимия български дух.

Голяма част от украсата е съвместна дейност с родителската общност. Родетелите имаха възможност да разгледат специалната изложба на рибки от глина, изработени от сръчните ръце на техните деца.

Цветомира Добрева- директор на институцията, изрази радостта си от прекрасното тържество и чудесното представяне на децата. Тя постави началото на предстоящите зимни празници в детската градина.

Многознайко

 

 

 

 

 

 

Децата от група "Многознайко" с учители: Ана Христова и Виргиния Борисова бяха удостоени със сертификати за участие в IV Национален конкурс за коледна картичка - НЧ "Бялата лястовица" - гр. Дулово.

 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

    
 
 
 
 

Приказки без край

ПП Утринна приказка

Портфолио група "Многознайко"

 

Свържете се с нас

ДГ "СЛЪНЦЕ" - Плевен

гр. Плевен, ул. „Проф. Илия Бешков“ №4

Тел: 064 823 788

Mail: info-1500185@edu.mon.bg

Форма за контакт